Prezentacija evropskih omladinskih programa u Bezdanu i Gakovu. Kako iskoristiti šansu?

Objavi SEC Sombor

U četvrtak, 16. oktobra u Velikoj sali Mesne kancelarije u Bezdanu, u periodu od 16 do 20 časova i u petak, 17. oktobra u OŠ „Laza Kostić“ u Gakovu, u periodu od 15 do 19 ćasova održaće se prezentacije programa ERASMUS+ namenjenih mladima i njihovom neformalnom obrazovanju.

Ako imate između 15 i 30 godina i želite da se informišete kako da se prijavite i učestvujete na seminarima, treninzima i omladinskim razmenama, ako želite da iskoristite priliku da volontirate u nekoj od Evropskih zemalja do godinu dana, ako želite da se družite sa mladim ljudima iz cele Evrope i da naučite interesantne stvari na razne teme, idealna prilika za vas je ova prezentacija. Prezentaciju vode članovi/ce Somborskog edukativnog centra (SEC) sa iskustvom učestvovanja u pomenutom programu, a jedinstvenu priliku da saznate o iskustvima volontiranja u drugoj zemlji moći ćete da čujete od dvoje volontera iz Italije koji borave u SEC-u 9 meseci.

Učešće je besplatno, a organizator je obezbedio promotivni materijal za sve učesnike/ce, osveženje i hranu, a sve što treba da uradite jeste da pošaljete mail na: soeducentar@yahoo.com ili SMS na 064/4584578 (prijave za Bezdan) i 062/1944220 (prijave za Gakovo) sa vašim imenom i prezimenom, godinom rođenja i kontakt telefonom.

Rok za prijavljivanje učešća na prezentaciji u Bezdanu je 15. oktobar, a rok za prijavljivanje učešća na prezentaciji u Gakovu je 16. oktobar! Broj učesnika/ca je ograničen, te požurite sa vašim prijavama!

Prezentacija je deo aktivnosti u okviru projekta „Evropski volonter u službi moje lokalne zajednice“ koji realizuje Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za društveni razvoj, a finansira Grad Sombor.

TRANSLATE