Održan turnir u basketu u Vrbasu

Objavi SEC Sombor

U subotu 14. avgusta u sali Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u Vrbasu, Somborski edukativni centar je u saradnji sa Kancelarijama za mlade Sombora,Vrbasa i Apatina, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta organizovao jednodnevni „TURNIR U BASKETU“.

Najboljeplasirana ekipa iz Sombora „Ekipica“, zauzela je četvrto mesto na turniru, treće mesto pripalo je ekipi iz Apatina pod nazivom „Tri tačke“, drugo „Moćnim rendžerima“ iz Vrbasa, a pobednički pehar ovogodišnjeg turnira završio je u rukama ekipe „Vrbas-basket“ iz Vrbasa.

Na turniru je učestvovalo više od 40 mladih podeljenih u 12 četvoročlanih ekipa mladića i devojaka iz Sombora, Vrbasa i Odžaka, a projektnom timu je pri organizaciji pomagolo oko 15 volontera SEC-a, Udruženja građana „MRAV“ iz Apatina i Vrbaškog edukativnog centra.

10705250_10204914255084628_1264719350_n

Turnir u basketu za mlade, bio je jedna u nizu aktivnosti u okviru projekta „Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014“ koji je u toku, a realizuje ga Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici.

TRANSLATE