Četiri člana SEC-a učestvovala na treningu u Nemačkoj

Objavi SEC Sombor

U period od 25. avgusta do 1. septembra četiri volontera Somborskog edukativnog centra bili su učesnici treninga ‘Gamification – tehnika igre i nove metode neformalnog obrazovanja’ u organizaciji eSw Berchum omladinskog centra (Nemačka).

Predstavnici Srbije koji su imali su priliku da se upoznaju i rade sa mladima iz Nemačke, Rusije, Belorusije, Moldavije, Latvije i Estonije bili su Ena Horvat, Nađa Križak, Maja Bukurov i Marcello Raspa. Internacionalno okruženje i profesionalno iskustvo svih učesnika i trenera doprinelo je zajedničkom unapređenju svih prisutnih. Trenerkinje na ovom sjajno organizovanom treningu bile su Katja Pičugova (Rusija) i Aleksandra Konopelko (Belorusija), uz podršku dva trenera iz Norveške, stručnjaka za temu LAPR-a (Live action role playing-tehnika igranja uloga), i trenerkinje za temu smeh joge.

Uspešno završen trening i stečeno znanje na njemu u vidu novih metodologija neformalnog obrazovanja naći će svoju primenu u unapređenju rada Somborskog edukativnog centra i lokalne zajednice.

Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici.

TRANSLATE