Održane „Igre bez granica“ u Vrbasu

Objavi SEC Sombor

Somborski edukativni centar u saradnji sa kancelarijom za mlade Vrbas, uz finansijsku podršku Ministarstva Omladine i sporta Republike Srbije u okviru projekta „Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014“ organizovali su u nedelju 10. avgusta „Igre bez granica“ u CFK Drago Jovović u Vrbasu.

Učesnici su se međusobno družili, takmičili kroz zanimljive igre, dve u bazenu i dve izvan bazena. Učestvovale su četiri mešovite ekipe (ekipa su se sastojale od po četiri člana, dva muška i dve ženska). Uz podršku i dobru saradnju sa osobljem CFK Drago Jovović, kao i mladim volonterima iz Vrbasa, događaj je protekao uspešno i agenda je ispoštovana. Vremenski termin je ispoštovan, te je sve završeno u predviđenom roku.
Prvo mesto osvojila je ekipa „BDP“ iz Bačkog Dobrog Polja, naseljenog mesta vrbaške opštine, druga ekipa bili su „Jedva sakupljeni“, treća ekipa „U finale za penale“, a četvrta ekipa se zvala „Partizani“. Nagrade su uručili Boris Jurošević, koordinator projekta za opštinu Vrbas i Srđan Vlaškalić, menadžer projekta i predsednik SEC-a.

Prvoplasirana ekipa stekla je pravo učesća na „Susretima mladihSombora, Vrbasa i Apatina“ u trajanju od 12-15 avgusta. U sklopu manifestacije biće priređeno niz manifestacija, kulturno-obrazovnih i zabavnih, kao i finale igara bez granica koje će se realizovati u četvrtak 14. avgusta na somborskom kupalištu Štrand.

Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici. 

TRANSLATE