Rezultati konkursa za finansiranje omladinskih projekata – „Mladi su zakon 2014“ – Zapadnobački okrug

Objavi SEC Sombor

LISTA UDRUŽENJA MLADIH/NEFORMALNIH OMLADINSKIH GRUPA ČIJI ĆE OMLADINSKI PROJEKTI BITI FINANSIRANI

u okviru

KONKURSA
za finansiranje
OMLADINSKIH PROJEKATA
U CILJU PODSTICANJA AKTIVIZMA, VOLONTERIZMA i HUMANOSTI MLADIH
za Zapadnobački okrug

U skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade, Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa Resurs centrima po okruzima Srbije i ove godine u okviru programa MLADI SU ZAKON pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama da kroz realizaciju omladinskih projekata podstiču aktivizam, volonterizam i humanost u svojim lokalnim zajednicima.

Imajući u vidu ulogu i ogroman doprinos omladine u svim aktivnostima Republike Srbije u pomoći stanovništvu ugroženim majskim poplavama, kao i nastojanje Ministarstva omladine i sporta da u saradnji sa partnerima i mladima pruži svoj doprinos u sanaciji, podsticanju aktivizma, volonterizma i humanosti kod mladih, svaki omladinski projekat je humanitarnog karaktera i na neki način usmeren na područja pogođena poplavama.

Komisija Resurs centra za Zapadnobački okrug, sastavljena od predstavnika Resurs centra, udruženja, kancelarija za mlade i medija iz Zapadnobačkog okruga donela je odluku da na osnovu pristiglih predloga omladinskih volonterskih projekata odabere dole navedene volonterske projekte koji će biti finansirani i realizovani u periodu 12. avgust – 1. novembar 2014. godine.

REZULTATI KONKURSA (PDF format)

Mediji:
Soinfo
Sombor Njuz

TRANSLATE