Proslava Međunarodnog dana mladih u Somboru

Objavi SEC Sombor

U sredu 12. avgusta povodom Međunarodnog dana mladih, Somborski omladinski boom je u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Grada Sombora, Somborskim edukativnim centrom, Turističkom organizacijom Sombora i UG Sombor za sve, a uz podršku Grada Sombora i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizovao manifestaciju „Somborsko leto za mlade 2015“. 

=
Manifestacija se održava već šest godina, a počela je tradicionalnim mobilnim koncertom ulicama Sombora pod nazivom „Muzika na točkovima“. Za odličnu i energičnu atmosferu pobrinuo se „Drop Sensei – Šurenje“ puštajući muziku sa kamiona koji je pratilo blizu 400 većinom mladih na biciklima, rolerima, skejtovima i peške. 

11887940_10153121678448177_7085415448161451819_n
Nakon toga, u Kabareu iza dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bjelicki“ održao se koncert kome je prisustvovalo preko 900 osoba, a njih su sjajnim nastupima zabavljali mladi tročlani DJ trio United noise, perspektivni Hiqulus sa progressive/altern crossover zvukom; banjalučki sastav Sopot koji je sa sobom doneo svoju jedinstvenu mešavinu elektro roka sa DnB-om, regeom, dabom i dabstepom; energični hip-hoperi Iskaz; kao i poznati hip-hop trojac Bad Copy koji su ove godine bili zvezde somborske bine u Kabereu.


Fotografije možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici, kao i u zvaniničnom albumu festivala.

TRANSLATE