REZULTATI KONKURSA – MLADI SU ZAKON – BAČKA, SREM I SEVERNI BANAT

Ресурс центар за Западнобачки, Севернобачки, Јужнобачки, Сремскии Севернобанатски округ, Сомборски едукативни центар у сарадњи са Новосадским хуманитарним центром и узфинансијску подршку Министарства омладине и спортаРепублике Србије, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН

објављује

РЕЗУЛТАТЕ КОНКУРСА
за финансирање
ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА
У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ

На конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у оквиру програма „Млади су закон“ пријавило се 43 удружења младих и неформалних омладинских група са територије 5 наведених округа из Војводине. У ужи круг је ушло 25 пројеката чији су представници били позвани на тродневну обуку за писање и реализацију пројеката,након које је 21 пројекат стигао у новом комплекснијем обрасцу у складу са упутствима једанаесточлане комисија из редова организација, медија, омладниских радника, представника локалних самоуправа (КЗМ) и сви ће бити финансирани укупним износом од 1.300.000 динара. Пројекти ће бити реализовани се у периоду од 12. августа до 31. октобра.

Списак омладинских волонтерских пројеката одабраних за финансирање можете преузети ОВДЕ (клик за преузимање)!

Министарство омладине и спорта Републике Србије и Сомборски едукативни центар у сарадњи са Новосадским хуманитарним центром честитају свим удружењима младих и неформалним омладинским групама на одобреним пројектима и желе успешну реализацију!

Mediji:
RT Vojvodine

Podelite vest sa svojim prijateljima Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Translate »