Muzika na točkovima i koncert za Međunarodni dan mladih u Somboru

Objavi SEC Sombor

Somborsko leto za mlade 2015 sa Muzikom na točkovima – jedinstveni događaj u ovom delu sveta koji se vraća u naš grad!

Muzika na točkovima u okviru manifestacije Somborsko leto za mlade, i ove godine 12. avgusta u Somboru. Šest godina na mobilnioj bini, kroz ulice grada, energijom muzike slavi se Međunarodni dan mladih. Ove godine na kamionu vas čekaju DROP SENSEI – ŠURENJE, prepoznatljivi DnB zvuk koji je spreman da zajedno sa vama šuri gradom, bude bučan i pokaže snagu somborske mladosti.

Jedna od trenutno najpopularnijih muzičkih grupa Srbije je ove godine glavna zvezda somborske bine u Kabareu – poznati hip-hop trojac BAD COPY. Sem njih, ove godine nam dolazi banjalučki sastav SOPOT koji sa sobom donosi svoju jedinstvenu mešavinu elektro roka sa DnB-om, regeom, dabom i dabstepom. Energični hip-hoperi ISKAZ ove godine nam dolazi u punom sastavu, jer Sombor smatraju savršenim mestom koje žele prodrmati svojim zvukom. Perskeptivni HIQULUS sa progressive/altern crossover zvukom, u kojem sviraju dvoje naših sugrađana, kao i mladi tročlani DJ trio UNITED NOISE sa svojim DnB zvukom i prepoznatljivim žurkama radnog naziva Bass Rupture iz Sombora, takođe čine line up na centralnoj bini ove godine.

Pokrovitelji menifestacije: Grad Sombor i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije
Organizator: Somborski Omladinski Boom
Partneri: Kancelarija za mlade Sombor, Somborski edukativni centar, Turistička organizacija Sombor, UG Sombor za sve

Spemite vaše skejtove, patike, bajkove i rolere… početak MUZIKE NA TOČKOVIMA je u 18:30h , Park heroja – plato ispred Županije Sombor, nakon čega slede koncerti u Kabareu od 21:30h. Ulaz free as always.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1015590575223321/

Ovako je bilo proteklih godina:


11815900_10153096847563927_207591500_n

Mediji:
RTV Sreće (video)
RT Vojvodine
Soinfo.org
Sombor.TV
025 Info
Sombor Njuz

 

TRANSLATE